2010. szeptember 20., hétfő

Szőlőszüret :-)

Minta :-)

Az úgy volt.......hogy az elmúlt kb három hónapban nem fűztem semmit. El is ment a kedvem az egésztől. Sajnos én nem vagyok az a fajta ötletgazda gyöngyöslány - hiszen pl. ha már a minta megvan, akkor is hosszú-hosszú órákat vagyok képek a színválasztással vacakolni, ami legtöbbször nem is sikerül - így arra az elhatározásra jutottam, hogy a gyöngyeimet egy időre összecsomagolom, és a pincébe viszem; mert ami nem megy, azt nem kelle erőltetni.
Aztán kaptam egy nagyon kedves levelet Évitől, aki arról érdeklődött, hogy mi van velem. Amikor megírtam neki, hogy nagy valószínűséggel a fűzésnek annyi, akkor sajnálkozását fejezte ki, és azt is megírta, hogy ő bizony nagyon szereti a horgoltjaimat. És ez nagyon jól esett :-)))) Tudjátok olyan ez, mint egy szikra, olyan... szeretet szikra. Mert Évit nem ismerem személyesen, nem vagyunk blogbarátnők sem, és mégis azt írta, hogy szereti a horgoltjaimat!
Amikor hazamentem a munkából, kinyitottam a már összepakolt dobozt, és ez lett belőle :-)
(A lánc ajándék lesz majd egy barátunknak. )
Évi, nagyon szépen köszönöm a bíztatást, visszahoztál egy kicsit a gyöngyös világba!
UI: Már készül ám a következő :-)

3 megjegyzés:

Pósa Andrea írta...

Na végre! Ezt akartam hallani! Én is imádom a horgolásaidat, főleg azért, mert én sosem fogom megtanulni:)
Üdv újra a fedélzeten!

Tündegyöngyök írta...

Mintha én írtam volna a sorokat! Hidd el Zsófikám, nem vagy egyedül ezzekkel a kisebb-nagyobb alkotói válságokkal! Én is csak vágyakozom, hogy legyen annyi sütni és ötletelnivalóm, mint másoknak...

Én is mindig benézek Hozád és várom az újabb csodákat.Abba ne hagyd a fűzést Te Lány!!!!! :o)

puszillak, Tünde

Évi írta...

Zsófi!Szószerint megbőgettél!!!Ja,és a barátnőmnek tartalak!!!
Gyönyörű lett!!Mint mindig!És ha ötlethiányba szenvedsz,csak egy mail és már el is halmozlak.Sajnos én időhiányba szenvedek,de ezt nem ilyen könnyű orvosolni.Alig várom a következőt!!Köszi a mintát!!!