2010. április 26., hétfő

Disneyland és Párizs


2010. április 22-24.
A fiúk három napot töltöttek Disneylandben és Párizsban. Józsi a Csodalámpa Alapítvány Önkénteseként kísért egy csoportot. 
A Csodalámpa Alapítvány célja, hogy kívánságok teljesítésével egy-egy életét fenyegető betegségben szenvedő kisgyerek élete legalább néhány órára vagy napra gondtalanabb legyen, hogy megtörjön a betegség szörnyű rutinja: több héten át tartó kórházi kezelés, néhány nap otthon, majd újra kórház...hosszú hónapokon, éveken át. Hát igen...
Milyen más volt az, amikor Lillámat vártuk haza Disneylandből 2007. őszén.....
De most mi - lányok, három napot töltöttünk kettesben. Együtt voltunk vívó-, és úszás edzésen; moziztunk otthon,  ettünk baklavát, ittunk gyümölcsturmixot, nagyot sétáltunk az Andrássy úton, és azért shoppingoltunk egy kevéske gyöngyöt is :-)))

2 megjegyzés:

ekszerlada írta...

No,hat akkopr milyen jol erezhettek magukat a fiuk!Szep dolog ez valahol.Sajnalom,hogy vannak ilyen beteg gyerekek.En is dolgoztam koztuk 3 evet.Mindent ,megadtunk nekik,amit csak lehetett,hogy a betegseguk ellenere is jol erezzek magukat.Szerettem Okt,mert tele vannak szeretettel,halaval.Nagyon szeo dolog ettol a par embertol,akik gondoltak ezekre a gyerekekre!Ez tetszik!

Tímea írta...

Játékra hívlak, felelgetősre. :)