2011. szeptember 14., szerda

Granada Classic

 
 
 Minta: Trytobe
A Granadám nagyon sokáig készült - legalábbis fejben. Már egy éve a kívánság listámon szerepelt, de valahogy csak nem akart összeállni. Nem az én stílusom, és nagyon nehezen raktam össze a színeit is. Mivel 4-es swariból is "csak" crystalom van, ahhoz próbáltam igazítani a többi színt. Tudjátok, gombhoz a kabátot :-) Hol ez, hol meg az tetszett. Aztán jött a kínálkozó alkalom, hogy Zsuzsi barátnőmet lepjem meg vele esküvője alkalmából. Illetve - mivel akkor nem állt módomban átadni a meglepetést (pont illett a ruhájához, de mivel felékszerezte magát, gondoltam, majd máskor) gondoltam, majd legközelebb, de sajnos azóta is várat magára a találkozás. Nem egyformán jár a naptárunk :-) De hát most már muszáj volt lefotózni, mert azt mondják, holnaptól jön az eső, meg a rossz idő.
Egy kicsit eltértem a mintától, mert hát ugye abból főztem,  amim volt, így aztán pl a számomra kimondhatatlan nevű gyöngy helyett jött a jolly joker 8-as kása.
Köszönöm Babrának a bátorítást, aki a harmadik bontás után is biztatott, hogy ne adjam fel, ha kétszer átmegyek a teklákon, lesz tartása. Jelentem, háromszor is átmentem :-) És persze köszönet Orsinak, akitől a remek ötletet kaptam a láncot illetően!

8 megjegyzés:

LUCY írta...

Elegantisimo......precioso.....

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Nagyon jó lett, és jó volt olvasni hogy mindenki segített, látod csak összejött!:)Nagyon szép különleges darab ! Gratulálok!

Tündegyöngyök írta...

Klassz ez a Granada Classic!!!! :o)
puszi, Tünde

Pósa Andrea írta...

Jaj, ez nagyon szép lett! Ezek az én színeim!:)

Susan írta...

Nagyon szép lett, érdemes volt várni vele.

Piky73 írta...

Nagyszerű!!! A fekete-fehér párosítás még elegánsabbá teszi :)

Orsi írta...

Szuperszép lett!!!

Schnappy írta...

Nagyon elegáns darab, imádom a fekete- fehér kombinációt!:)