2010. december 16., csütörtök

Rózsavirág - Best Wishes :-)

Életem első horgolt sapkája :-))))
Az úúúgy volt, hogy nézelődtem a Meskán, és egyszercsak szembejött velem egy sapka, amibe azonnal beleszerettem. Tudni kell hozzá, hogy kb 30 éve nem hordok sapkát, viszont Floare -Kati sapkájának nem tudtam ellenállni. Szülinapi ajándék lett belőle :-) Aztán jött a hideg és a suliban jelezték, hogy sapka kéne a lánynak. Kati volt olyan kedves, és neki is készített egyet.
Annyira tetszett ez is, hogy elhatároztam, én is megtanulok horgolni. Azt gondoltam, ha a gyöngyhorgolás megy, ennek is mennie kell! Vettem fonalat, tűt, és Kati útmutatásai alapján horgolni kezdtem. Valahogy nem akart összejönni a dolog, mindig bontottam, horgoltam. Aztán múlt héten rátaláltam egy nagyon jó kis fonalra, és szinte azonnal elkészült a sapka. Tanakodtam, hogy legyen -e rajta díszítés, és addig-addig horgolgattam, amíg ez a két kis virág került ki a kezeim alól. Lillának azonnal elnyerte a tetszését, így felkértem, legyen a modellem :-)
Egy kislányt szeretnék megörvendeztetni a sapkával, akit személyesen még nem ismerek, de innen is kívánom Neki, hogy minél hamarabb gyógyuljon meg!
Lívi, szívből remélem, hogy hamarosan a sapka alól kikandikálnak majd a tincseid!

4 megjegyzés:

Pósa Andrea írta...

Nagyon klassz, én is régóta készülök horgolni, már fonalam is van, csak azt nem tudom, hogy kezdjek neki:)

Tündigyöngy írta...

A modell is a sapka is nagyon aranyos!:))Nagyon kedves gesztus tőled, hogy elajándékozod!
Így ismeretlenül kívánom, én is ennek a kisleánynak, hogy mihamarább meggyógyuljon!!:)))

Évi írta...

Nagyon jó lett!Mi mindenre vagy képes!!!Szuper!!

MELI-BEADS írta...

Zsófi,Te nagyon ügyes vagy,az tutti fix:)))!!!!!!!!
Nagyon jó lett a sapi és a modell is jól néz ki.
Én tudok horgolni(persze csak az alapokat ismerem).Igaz,már 100 éve nem csináltam.Van fonalam és tű is hozzá,már csak egy löket kell.Egy nagyon kedves régi ismerősöm tanitott meg,még lánykoromban,és nagyon élveztem,készítettem is anno pár holmit.Anyukám azóta is egyik horgolt mellényemet hordja.Lehet,hogy mégis neki kéne állnom és legalább egy sapit horgojak a Zsófikámnak.
Ja, és ha ez a fajta horgolás megy akkor a gyöngyhorgolás is menni fog?:)))Ezt csak úgy elképzeltem.