2010. november 8., hétfő

Horgolt hurkos nyaklánc

Formatervezés: AGABEN-design
A nyaklánc AGABEN ötlete alapján készült a tervező tudtával és beleegyezésével!

Nehéz szülés volt, de megérte. Szerintem majdnem két hónap is eltelt, mire elkészültem a lánccal, és biztos vagyok benne, hogy örök kedvenc marad!
Kb harmincszor (nem viccelek!) lebontottam, újra fűztem, cérnát, és tűt cseréltem, és nagy-nagy büszkeséggel mutatom most Nektek. Gyönyörűségesen szép darab lett, igazán elegáns viselet. (Még ha lila is - ugye Andi, elnézed nekem ezt a kis botlást :-).
Az úúúúgy volt, hogy egy szép napon elkalandoztam Barbi oldalára, ahonnan meg AGABEN oldalára jutottam. Megmondom őszintén, hogy nem pusztán az ott látottak ragadtak magukkal, hanem maguk az EMBEREK. Volt szerencsém személyesen is találkozni Barbival és Dettivel is, és mindketten lenyűgöztek. Segítőkészek, kedvesek, és persze nagyon profik. Ezúton is köszönöm azt a sok türelmet és segítséget, amit Tőletek kaptam!

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Hatalmas gratulációm Zsófi!! Tényleg gyönyörűségesen szép darab lett, méltán lehetsz büszke rá!!! Osztozom az örömödben!:)

AGABEN írta...

Kedves Zsófi!

Nagyon-nagyon-nagyon szép lett. Tudtam, hogy Neked sikerülni fog :) A színei is tetszenek. Remélem hamarosan készül a következő!

Évi írta...

Húú!Micsoda szép lett!!Azért mégis Te győztél!!!Amikor Te tanultál bogyót horgolni,akkor én is kipróbáltam,de nem akart összejönni,úgy,hogy meghajlok elötted,hogy így összedolgozva,ílyen szuperul megcsináltad!!!GRATULÁLOK!!!

Tündigyöngy írta...

Hát, megérte...brutálisan jó lett!!:)

MELI-BEADS írta...

Szerintem is kijár Neked a nagy TAPS,mert gyönyörű lett úgy a lánc mint a bogyó.A színe is jó.Irigylésre méltó a kitartásod és ezér külön elismerésem.

Pósa Andrea írta...

Zsófi, ez azért nem semmi!