2013. augusztus 14., szerda

Vívó Világbajnokság Budapest 2013

Az elmúlt 8 napunk a vívás jegyében telt. A gyerekek kiléptek a nagybetűs életbe, életük első munkájaként önkéntesként dolgoztak a Vívó Világbajnokságon. Fárasztó 8 nap van a hátunk mögött, mégis nagyon hiányzik ez a fajta időtöltés. Jó volt egy kicsit közelebbről is megismerni egy világverseny kulisszatitkait annak minden velejárójával együtt.
Jó volt látni, hogy nem csak felfuvalkodott hírességek vannak, hanem közvetlen, kedves emberek is. Hogy amikor az ember lánya tanácstalan bizonyos sporttechnikai kérdésekben, azonnal segítségére siet valaki. Büszkeséggel töltött el, hogy volt olyan versenyszám, amit Stefanek Gertrúd mellett izgulhattam végig, hogy a párbajtőr elődöntő alatt és után Rédli Andris anyukájával váltottam pár szót , és megtudtam, hogy az aranyért jár a csapatnak 10 liter madártej, és sorolhatnám még azt a sok-sok kedves élményt, ami Bennünket ért :-)

 Ünnepélyes megnyitó
Lilla az algériai, Andris az olasz zászlót vitte
 Andris & Lilla
Arianna Errigo & Hanzl Lilla
a női tőrvívás jelenlegi és leendő világbajnoka :-)
Budapest, 2013. augusztus 07.

Floriana Blue

Minta: Perle4You

Nem tudom, hogy miért van ez, de ez a minta még mindig megunhatatlan a számomra. A kék ugyebár nem az én szívem, mégis nagy-nagy örömmel fűztem és kíváncsian vártam, hogy elnyeri -e majd a megajándékozott tetszését. Az angol tanárnő kapta köszönetképpen a remek órákért :-)