2012. január 30., hétfő

Egy kis raw


 
 
 

A bogyókat Orsi és Tündi munkái ihlették. Régóta tervben voltak, és már a fagolyókat is a fiók mélyén lapultak egy ideje, de kicsit tartottam a rawozástól, mert Luis kivételével bizony már vagy ezer éve nem használtam ezt a technikát. A két bogyó most is két külön módszerrel készült, mert nem tudtam eldönteni hogyan is kellene csinálni, de a végeredménnyel nagyon is elégedett vagyok :-)))

2012. január 23., hétfő

Flower power - egy kicsit másképp

Matt hematit, sütőtök és matt mályva - régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy elkészítem ezt a nyakláncot. Fejben már megvolt, aztán egyszer csak végre a fizikai valójában is elkészült. Imádom :-)

2012. január 18., szerda

Tűtartók


 
 
 
Minta: Beth Murr

 Majdnem elfeledkeztem a tűtartókról, amik még december elején készültek.Kicsit technikázni kellett velük, mert a fadobozkák méretei persze teljesen eltérőek voltak a mintában megadotthoz képest, de aztán mégiscsak sikerült összehozni :-)
Köszönöm szépen Babrának a mintavásárláshoz nyújtott segítséget!

2012. január 17., kedd

Csilli-villi

Minta: saját tervezés
Ez volt az első darab, ami a hosszúra nyúlt szünet után készült éppen szilveszter napján. Csak úgy fogtam a gyöngyöket és ez lett belőle. Látnotok kellene, hogy csillog-villog és igazán finom kis darab. 
Mostanában a legtöbb ékszeremet elajándékoztam, úgyhogy itt az ideje készlet megújításának :-) 

2012. január 16., hétfő

Flower Power - Ez az, amit nem lehet megunni :-)

 
 
 
Minta: Perlenmuster
Talán már álmomból felkeltve is menne :-) Pedig nem szeretem ugyanazt a dolgot többször is megfűzni, de annél a mintánál azt érzem, hogy mindegyik darab más és más.
A képek sajnos nem adják vissza a színeket és mivel az ajándékok azóta már az új gazdájuknál vannak, nem volt lehetőség az újbóli fotózásra.
Az első virág fekete, farmerkék, matt metál hematit; a második pedig a lila árnyalataiban játszik, sem rózsaszín, sem pedig drapp nincs benne.....

2012. január 15., vasárnap

Tökfödők


Büszkeségeim - 2011. december :-)