2011. június 24., péntek

Nyári szünet :-)

Minta: Perle4You

Minta: Perle4You
 
Minta: Perlenmuster
Danke schön!
 Minta: Ildikó
Szitakötőt szerettem volna fűzni, de Ewa segítsége ellenére sem boldogultam. Pedig értem a technikát, érthető a kép is, mégsem ment a dolog. A több hetes sok-sok sikertelen próbálkozás azt mondatta velem, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni… Pedig annyira szerettem volna!
Így születtek meg sorban a nyakláncok, amelyek mindegyike már gazdára talált az évzáró során, a bogyó kivételével, ami saját használatra készült :-)

Mindenkinek kellemes nyarat, jó pihenést és sok-sok fűzőcskét kívánok!

2011. június 23., csütörtök

Évzáró 2011.


Kicsit vegyes érzelmekkel készültünk az évzáróra, mert kitűnő bizonyítvány ide vagy oda, azért Lillának ez mégiscsak a búcsút is jelentette.
Figyeltem a háttérből, ahogyan megölelgették egymást a lányok és eszembe jutottak azok a pillanatok, amikor 2008. február 25-én az első napját töltötte az iskolában.
Ahogyan néztem Andrist is, aki már-már nagyfiúként is büszkén mutatta a kitűnő eredményét, pedig nemrég még apró kis emberként figyelte a nagyvilágot. Hiába na, csak úgy szalad az idő.

2011. június 11., szombat

Média szenzáció :-)))

Szülinap :-)

2011. június 8., szerda

Hóvirág

Minta: Orsina

Azért fűzök is néha :-) Igaz, a virág már vagy két hete elkészült, csak a fotózás váratott magára egy kicsit......Eredetileg egy csomó bogyót fűztem hozzá, de aztán úgy egy kicsit "soknak" tűnt, így maradt ez a minimál megoldás. Most aztán megint lesz mit bontani :-)
Orsi, nagyon szépen köszönöm a mintát!

2011. június 7., kedd

Józsinak szeretettel :-)))

2011. június 5., vasárnap

Pest Megyei Körverseny

Imádom :-) 
 Az első arany 
Ha egy üzlet beindul :-)