2010. november 15., hétfő

Karácsony I.


Fejléc

2010. november 11., csütörtök

Tulipánok








 Minta: PP

Nem tudtam dönteni a képeket illetően, így hát most jól telepakoltam a blogomat tulipánokkal :-)))

2010. november 10., szerda

Flower power



A Flower powert talán már becsukott szemmel is megfűzném, ez a konkrét példány mégsem lett az igazi. Valószínűleg az a baj, hogy túl szorosan fűzök. De hát hogy lehet(ne)nem szorosan fűzni??? Azért remélem, hogy akinek ajándékba szántam, nem látja majd azokat a hibákat, amiket én.
Azt hiszem, egyszer fűzök egyet magamnak is, mert igazán mutatós kis darab :-)

2010. november 8., hétfő

Horgolt hurkos nyaklánc

Formatervezés: AGABEN-design
A nyaklánc AGABEN ötlete alapján készült a tervező tudtával és beleegyezésével!

Nehéz szülés volt, de megérte. Szerintem majdnem két hónap is eltelt, mire elkészültem a lánccal, és biztos vagyok benne, hogy örök kedvenc marad!
Kb harmincszor (nem viccelek!) lebontottam, újra fűztem, cérnát, és tűt cseréltem, és nagy-nagy büszkeséggel mutatom most Nektek. Gyönyörűségesen szép darab lett, igazán elegáns viselet. (Még ha lila is - ugye Andi, elnézed nekem ezt a kis botlást :-).
Az úúúúgy volt, hogy egy szép napon elkalandoztam Barbi oldalára, ahonnan meg AGABEN oldalára jutottam. Megmondom őszintén, hogy nem pusztán az ott látottak ragadtak magukkal, hanem maguk az EMBEREK. Volt szerencsém személyesen is találkozni Barbival és Dettivel is, és mindketten lenyűgöztek. Segítőkészek, kedvesek, és persze nagyon profik. Ezúton is köszönöm azt a sok türelmet és segítséget, amit Tőletek kaptam!

2010. november 6., szombat