2010. január 29., péntek

Japán kislány

2010. január 28., csütörtök

Hello Kitty


KL emlékére

2010. január 25., hétfő

Japán kislány

A japán kislányt Babránál láttam előszőr. Az eredeti készítője Julalee.

Nem volt olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Vagy két napot eltöltöttem vele, mire megrajzoltam a saját mintámat, és kitaláltam, hogy honnan kezdjem, hogyan fogyasszak és szaporítsak. De nagyon jó volt készíteni, hiszen -  amikor már rájöttem a dolgok nyitjára, nagyon hamar elkészült.


Volcano fly








2010. január 11., hétfő

Kreatív Blogger Díj


Nagy megtiszteltetés ért, megkaptam az első díjamat Anditól :-)

7 dolog Rólam:

Boldog vagyok, hogy négyen vagyunk. Hálát adok a sorsnak. Köszönöm.


Megtanultam az évek során, hogy csak a családomra támaszkodhatom, ők a legfontosabbak a számomra. Büszke vagyok a gyerekeimre.


Szeretek gyöngyözni, keresztszemezni és olvasni. Jelenleg a McCabe kockával harcolok, könyvjelző mintát keresgetek és Fejős Éva: Csajok című könyvét olvasom.


Mostanában szinte csak vidám sorozatokat nézünk otthon. Kedvenceink: Rém rendes család, Csengetett Mylord, Két pasi meg egy kicsi.


A családomat őrületbe tudom kergetni az Abigéllel. Ez a legfőbb fegyelmező eszköz otthon. Jelzem, a kisfiam az Abigél nevet kapta volna, ha lány lesz. Baromi nagy szerencséjére fiú lett :-))))


Bruce Springsteen, Bryan Adams, Bon Jovi, Tankcsapda, Bikini


És persze imádom a focit. HAJRÁ FRADI! Elvetemült egy szurkoló voltam. De most, amikor a kisfiam van a pályán szó szerint  egy állat vagyok :-)

Azoknak adom tovább a díjat, akik nagyon sokat segítettek abban, hogy ez a blog létrejöhetett, akiket nagyon nagyra becsülök.

Köszönöm szépen a sok segítséget és támogatást!

Vezsuzsi

  A szabályok:
  • kiteszem a logót a blogomba
  • belinkelem azt a személyt, akitől kaptam
  • megnevezek 5 blogot
  • belinkelem a blogokat
  • üzenetet hagyok a kiválasztott személyeknek

Ásványbörze


Ásványbörzén jártam szombaton. Életemben először, de nem utoljára :-)))
A Kisfiammal már nyitás előtt odaértünk, és mivel beengedtek minket, kényelmesen körbe tudtunk sétálni. Amikor a családom többi része egy óra múlva befutott, már akkora dugó volt, hogy nagyon hamar mehetnékünk támadt. A nagyobb köveket a férjemtől kaptam :-))) A jáspisok és a türkiz saját szerzemények.
A tengeri üledék jáspis rám nézett és velem akart jönni. Tettem még egy kört, és még akkor is velem akart jönni. Gyönyörűséges színe van!



2010. január 4., hétfő

Párnák a gyerkőcöknek


Kisfiamnak szeretettel :-)

Az elmúlt négy hónapban a szabadidőm legtöbb percét ezzel töltöttem. Megígértem, és most végre elkészült. Köszönöm, hogy ilyen türelmesen kivártad :-)))




Ezzel kezdődött a szerelem... Három évvel ezelőtt készült hosszú-hosszú hónapokon keresztül. Velünk volt jóban-rosszban. Nem egy remekmű, de a kislányom szerette volna, ha ezt is lefotózzuk.
Mi tagadás...imádom ezt a párnát. És imádom, hogy Lillám ennyire ragaszkodik hozzá.

Egy régi darab új köntösben