2013. január 14., hétfő

Flora - még mindig :-)

 
 
 

 
Minta: Perle4You
 
Most mit is mondhatnék....... Flora, ezúttal lilában. Leginkább a 3-4. kép adja vissza a színvilágát, de a masina valamiért úgy döntött, hogy a medál több arcát is megmutatja nekünk :-)

2013. január 11., péntek

Flora, a megunhatatlan

Minta: Perle4You

Sajnos ez az egyetlen fotó készült az ékszerről, mivel  lóhalálában este fűztem, másnap reggel pedig már úton volt leendő tulajdonosához.
Aggódtam egy kicsit, mert nem tudtam, hogy milyen színösszeállításnak örülne.... Sokáig tanakodtam, de aztán olyat fűztem, aminek én magam is örülnék, felhasználva a legeslegkedvesebb és évekig dédelgetett swarimat is. Sajnos a fotó nem teljesen adja vissza a valós színvilágot, de higgyétek el, csudaszép lett.
És azóta már az is kiderült, hogy a meglepetés ajándék igazán nagy örömöt okozott :-)

2013. január 8., kedd

Mézvirág :-)

 
Minta: Vezsi Zsuzsi/Iceflower

Amikor azon gondolkodtam, hogy mit is fűzhetnék Isu néninek, nagyon sokáig nem volt ötletem, mert ő igazi polgár (nem tudom ezt másképp megfogalmazni). Aztán kezembe akadt az újság, és akkor már tudtam, hogy a minta megvan - de nem voltak még hozzávalók. Aztán megvettem a hozzávalókat is, csak nem a megfelelő méretekben....... Aztán hiába terveztem a 8-as 6-os cserét, annyira beleszerettem a tigrisszembe, hogy most mindegyik méret ott lapul a dobozomban.
Nagyon szeretem ezt a medált, mert olyan szép, hogy teljesen elvarázsolt.Egyszer talán majd magamnak is fűzök egyet ugyanebben a színben.....