2012. december 17., hétfő

Csak úgy :-)

 
 
Ez a kis kaboson már majd' egy éve felragasztva várta, hogy történjen vele valami. Lehet, hogy nem a legszabályosabb forma, de nem is annak készült :-) Részemről szerelem első látásra.

2012. december 13., csütörtök

Floriana

Minta: Perle4You
Mintha csak önmagamat ismételném, itt is jön az olló :-( Nem tudom, mi lehet a baj, mert nálamnál szorosabban kevesen fűznek - lehet, itt éppen ez a probléma. Ugyanis, amikor nyakba kerül a medál, a két oldala mintha befelé fordulna...Lillám fuvis társának lesz ajándékba, mert Lilla fuvolája pont a vizsga előtti napon ment tönkre, és  volt olyan kedves, hogy a sajátjával segítette ki a lánykámat.

2012. december 12., szerda

Kő, papír.....

......olló
 
 
 
 Minta: Perle4You
Olló....mert ollót kap ez a margaréta, ugyanis nyakban hordva valamiért nyeklenek a szirmai :-((( Sajnálom, mert egyébként csinos kis darab, csak hordhatatlan.

2012. december 10., hétfő

Flower Power

 
 

Minta: Holle Sauerwein
Lilla szaladt szülinapi buliba, így született meg ez a kétarcú virág, amely a látszat ellenére fekete/fehér és fekete/matt ciklámen (azt hiszem, hogy lánykori nevén matt chestnut) színekben pompázik :-)

2012. december 5., szerda

Purple Butterfly

 Minta: Hilary Smith Callis
Fordítás: Török Katalin
 
 
 
Felhasznált anyagok:
Malabrigo lace fonal - Velvet grapes 1 motring
Kötőtű: 3,5 

Nagyon szeretem ezt a kendőt, egyetlen problémám vele az, hogy nem elég hosszú (vagy széles, nézőpont kérdése :-) Legközelebb figyelni fogok erre is, mert lesz még legközelebb.

2012. december 4., kedd

Flora és egy hímzett medál

Flora 
Minta: Perle4You 
 
Ezek az ékszerek még valamikor a nyár elején készültek, de valahogy elfelejtődtek. Most nagyon örültem, amikor rátaláltam a fotókra :-)